Inom en halvtimme var branden släckt. Foto: Sacharias Källdén

Brand i leksaksförråd på Brommaförskola

Ett leksaksförråd på en förskola i Bromma kyrka brann i går kväll. Orsaken till branden är inte klarlagd.

  • Publicerad 09:01, 31 okt 2018

Det var vid 20.30 som larmet om branden kom. Både räddningstjänst och polis var på plats och en halvtimme senare var branden släckt.

– Polisen var där för att underlätta räddningstjänstens arbete och utröna om det fanns någon brottsmisstanke i samband med branden, säger Per Fahlström på polisens ledningscentral.

Det är oklart vad som orsakade branden och därför är händelsen anmäld som skadegörelse.

Verksamheten på förskolan Ringen är idag igång som vanligt.

– Vi hade hinkar, spadar, cyklar och andra leksaker i förrådet. De är förstörda nu. Det är ledsna barn och pedagoger, men annars som vanligt, säger Malin Karlsson, biträdande förskolechef för enheten förskolan Ringen tillhör.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

StockholmDirekt Comment Policy

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Please read our Comment Policy before commenting.

Här är Abrahamsbergs nya kvarterskrog

Familjen tar Frankrike till Bromma Abrahambserg har fått ett krogtillskott under hösten. Familjen Wallebo från Hässelby har öppnat fransk restaurang på en av områdets tvärgator.fredag 16/11 11:53

Nya sporten: Slåss med lasersvärd

SE FILMEN: Dueller i en gymnastikhall långt, långt borta... Hört talas om ludosport? Antagligen inte. Sporten där man slåss med ljussablar som lyser och låter har bara drygt 50 utövare i Stockholm – men bland dem är passionen för ljussvärdsfäktningen stor.fredag 16/11 11:45