Brand. Polisen fanns på plats på Lilla Essingen i går kväll. Foto: Most Photos

Brand i pizzeria på Lilla Essingen

Ett antal pizzakartonger började brinna på en restaurang på Lilla Essingen i går kväll. Branden kunde dock snabbt släckas och ingen person skadades.

  • Publicerad 08:15, 18 maj 2018

Det var strax före klockan 21 under torsdagskvällen som fick polisen ett larm om en brand i en pizzeria på Lilla Essingen.

– Det var några pizzakartonger ovanpå en varm ugn som börjat brinna, berättar Stockholmspolisens presstalesperson Per Fahlström.

Räddningstjänst och ambulans kallades också till pizzerian, belägen på Primusgatan. Branden kunde dock släckas snabbt och ingen person behövde uppsöka sjukhusvård.

En anmälan om allmänfarlig vårdslöshet har upprättats. 

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Flera döda kaniner hittade på Östermalm

Nyheter Mystisk gnagardöd De senaste två veckorna har ett antal döda kaniner hittats på Östermalm, bland annat i Tessinparken. Troligen rör det sig om en sjukdom som sprids bland stadens kaniner.torsdag 20/9 20:00

Beskedet: Valand stänger för gott

Nyheter "En längre tid av olönsamhet" Kafé Valand har funnits på Surbrunnsgatan sedan 1954. Men nu ser det ut att vara över.torsdag 20/9 18:43