Under natten började det brinna i en restaurang i Söderhallarna. Foto: Mostphotos

Brand i Söderhallarna – misstänkt mordbrand

Under natten började det brinna i en restaurang i Söderhallarna. Omfattningen av branden är ännu inte känd.

  • Publicerad 07:44, 31 okt 2017

Det var vid klockan 3 natten mot tisdag som polis och brandkår fick larm om att det brann i en restaurangen Neverlands lokaler inne i Söderhallarna vid Medborgarplatsen. Inga personer befann sig i lokalen.

– Det gick hyfsat fort för räddningstjänsten att släcka branden, inom 30 minuter var allt under kontroll, säger Kjell Lindgren vid Stockholmspolisen.

Enligt uppgifter från personer på plats var det en städare som först upptäckte branden och ringde polisen. En ruta till krogen är krossad, men om det har något med själva branden att göra är ännu inte klarlagt.

En ruta till krogen Neverland är krossad. Foto: Andreas Jennische

Omfattningen av branden och släckningsarbetet är heller ännu inte känt.

– Vi har inte fått något rapporterat från platsen än. Restaurangen kommer med all säkerhet vara stängd. Övriga Söderhallarna är oklart, det luktar en hel del rök, säger Kjell Lindgren.

Inledningsvis utreder polisen händelsen som mordbrand.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.