Vår reporter Kevin Wedin är på platsen. Foto: Kevin Wedin

Brand i Täby under onsdagen

Vid 15.43 inkom ett samtal till polisen om en misstänkt brand i en villa i Hägernäs.

  • Publicerad 16:09, 22 nov 2017

Strax innan klockan fyra åkte polis, brandkår och ambulans ut på en misstänkt villabrand i Hägernäs/Viggbyholm.

– Det är säkert fyra brandbilar och minst en polisbil och en ambulans här. Det är räddningspersonal som förbereder en vattenslang in mot huset, säger vår reporter Kevin Wedin som befinner sig på platsen.

Polisen har konstaterat att det brinner i källaren på villan.

– Jag står framför en villa där polis och någon brandman går med ficklampa och lyser på huset. Det ska röra sig om brand i källaren, säger Kevin Wedin.

Inga personer ska ha kommit till skada i samband med branden.

– Alla är evakuerade ut byggnaden och rökdykning i källaren sker just nu, säger en polis på platsen.

I nuläget är det oklart vad som ska ha förorsakat branden.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Sjukhusen förbereder sig för fortsatt hetta

Nyheter Tar in extra kylaggregat Länets akutsjukhus förbereder sig för att hantera den ihållande värmeböljan. Bland annat genom att utrusta sjukhusens enheter med extra kylaggregat. "Om den här värmen fortsätter räknar vi med att vi...fredag 20/7 7:30

Kom till ”Sveriges bästa kommun” som nioåring

Nyheter Inför valet 2018: "Fem mandat är målet" Under sju veckor träffar vi affischnamnen för respektive parti i kommunfullmäktige i Danderyd. Vi bad politikern själv välja plats. Den här veckan träffar vi Carolin Robson (MP) på hennes nyfixade...fredag 6/7 12:15

Vi är stockholm