Brandbilen får hjälp upp på vägen i samband med den allvarliga branden i veckan. Foto: Erica Aicha Victoria

Brandbilen fastnade under branden – då hugger Tenstaborna i

Många har gillat en bild som just nu sprids på Facebook och som visar hur lokalbor hjälper en brandbil i samband med den stora räddningsinsatsen i Tensta i torsdags. En "bild" som enligt många alltför sällan visas upp i media.

  • Publicerad 11:33, 18 mar 2017

Det var vid lunchtid i torsdags som räddningstjänsten kallades till en allvarlig brand på ett tak till ett flerbostadshus i Tensta. Hela vinden var övertänd och en stor grupp räddningspersonal arbetade febrilt med släckningsarbetet.

I samband med insatsen togs inte bara fotografier på den dramatiska branden. Ögonvittnet Erica Aicha Victoria såg en annan bild som hon dokumenterade: En stor grupp Tenstabor som hjälper en brandbil som fastnat tillbaka upp på vägen.

Fotografiet som publicerats på Facebook gillas och sprids nu av många. "Gillare" påpekar att den visar en bild av Tensta och dess invånare som borde komma fram oftare i media.

Den allvarliga branden i Tensta i torsdags. Foto: Erica Aicha Victoria

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.