Hjälp har kommit fram till Mörbylund. Foto: Michael Erhardsson

Brandkåren släckte lägenhetsbrand i Danderyd

Polis och räddningstjänst har nu lämnat Mörbylund efter att ha släckt en brand.

  • Publicerad 10:34, 24 jan 2018

Klockan 8.53 fick polis och räddningstjänst larm om ett rökfyllt trapphus i Mörbylund 13. Det var en kraftig torrkokning i en lägenhet på våning 6 som orsakat en brand.

– Branden släcktes ganska snabbt och det blev inga personskador, säger Caroline Edström, ledningsoperatör vid Storstockholms brandförsvar.
 

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Nya trenden: Tjuvar länsar trädgårdar

Nyheter "Specialiserat sig" Att sno gasoltuber är ett brott som ökar mer och mer i Norrort. Lokalpolisen Jan Berlin menar att även allt fler grillar och gräsklippare försvinner.fredag 25/5 12:03

20-årig Täbybo filmade samlag i hemlighet

Nyheter "Spred videon via Snapchat" En ung man från Täby döms nu efter att i hemlighet ha filmat samlag med en kvinna. Mannen ska senare ha visat filmen för gemensamma vänner.fredag 25/5 9:54

Vi är stockholm