Maxat. Imorgon öppnar hamburgerkedjan Max i Täby centrum Max. Foto: Max Burgers

Burgarjätte flyttar in i Täby centrum

Täby centrum fortsätter sin storsatsning på mat. Nu öppnar hamburgerkedjan Max, med sin tredje restaurang i kommunen.

  • Publicerad 12:09, 14 maj 2019

Under våren har ett flertal restauranger öppnat upp i Täby centrum, som har storsatsat på mat. Imorgon onsdag slår hamburgerkedjan Max upp sina dörrar i centrumet.

– Det känns fantastiskt, vi är väldigt glada att vi öppnar nu och vi tror att Täbyborna kommer att gilla vårt ställe, säger Christoffer Bergfors, vice koncernchef på Max Burgers.

Idag finns Max redan i Roslags Näsby och i Arninge. Men Christoffer Bergfors tror att det finns intresse för en till restaurang.

– Jag är helt övertygad om det, det finns ju två stora konkurrenter på plats också, men jag tror det gör oss bättre. Då är det gästerna som i slutändan väljer vart de ska gå. Sen ser inte vi hamburgare bara som kött utan det är två bröd som man kan lägga vad man vill emellan, säger han.

Max kommer ligga i centrumets södra del och kommer att vara 600 kvadratmeter stor och har plats för 175 sittande gäster. Restaurangen kommer även att ha en egen entré, vilket gör att de kan ha senare öppettider.

– Vi kommer att ha öppet till tolv på vardagar och tills klockan tre på natten under fredag och lördag, så man kan äta en hamburgare efter man tagit en öl, säger han.

På andra Max har man väktare, kommer även ni ha det?

– Det vet vi ännu inte, jag tror Täbyborna är skötsamma men vi får se efter att vi har öppnat, säger han.

Kommer ni att anställa folk?

– Vi har anställt och utbildat redan, men snart ser vi efterfrågan. Vi kommer säkert anställa fler innan sommaren. Det är bra att ha folk som bor i närheten som kan ta sig till jobbet och det blir många unga som kommer att jobba hos oss, säger han.

Här får hundarna egen lekplats i Täby

Nyheter Blir den fjärde i kommunen Nu är det beslutat att Täby får ännu en hundlekplats i kommunen, det blir den fjärde i kommunen.fredag 17/5 16:41

Bo fick kvarnens vingar att snurra igen

Nyheter Uppfinnaren: Finns mängder med problem, men också mängder lösningar Han är den 79-årige Vallentunabon som äger sju olika företag och exporterar produkter till ett 70-tal länder. Han är uppfinnarsonen som började hitta på egna produkter i 20-årsåldern – och som 60 år...fredag 17/5 16:12
Stockholm Direkt