BUSSAR. Bara linje 504 går till Rissne centrum. Foto: Leif Oldenburg

Busslinjer läggs om i Rissne

Det blir problem för bussresenärerna i Rissne under de närmaste veckorna. Från den 5 augusti fram till den 8 september är busstrafiken till Rissne centrum begränsad.

  • Publicerad 09:09, 6 aug 2019

Orsaken är de pågående arbetena med Tvärbanan. Korsningen mellan Ridvägen och Kavallerivägen stängs av helt under den tid ledningsarbetena pågår. Flera busslinjer läggs om eller får tillfälliga hållplatser.

Linje 504 är den enda linje som kör till Rissne centrum under den tid arbetena pågår. Mer information finns på SL:s hemsida som uppdateras med de nya tillfälliga sträckningarna för linje 118, 157, 199, 155, 196 och 512.

Fler nyheter i Vi i Sundbyberg

Stökigt i väntan på tvärbanan

Nyheter Förberedelser för kollektivtrafiken i Rissne centrum Inhägnat grönområde, avstängd parkeringsplats och en busshållplats inne på huvudparkeringen är några stora förändringar i och runt Rissne centrum. Orsaken är alla förberedelser för tvärbanan.måndag 19/8 8:15

Starka reaktioner när staden skyltade om

Nyheter Boendeilskan stor på grund av miss Årets sommarplåga i Sundbyberg blev borttagandet av tilläggstavlan om 7-dygnsparkering i anslutning till parkeringsytor runt om i staden. Stadens förtydligande information dröjde så länge att ilska...fredag 16/8 16:31
Stockholm Direkt