Inbrott. I Mörby centrum bröt sig några in i en klädbutik inatt. Polisen utreder händelsen som stöld. Foto: Mostphotos

Butik i Mörby centrum utsatt för inbrott

Natten till idag, tisdag, bröt sig någon eller några in i en butik i Mörby centrum. Under förmiddagen har butiken varit avspärrad av polisen.

  • Publicerad 14:07, 14 maj 2019

Vid 00.39, natten mot idag, fick polisen larm om ett inbrott i en butik i Mörby centrum.

– Inringaren ska ha uppfattat det som att någon rör sig i butiken. Sen kommer uppgifter om att tre maskerade personer har dragit från området i en bil, säger Anna Westberg, presstalesperson på Stockholmspolisen.

Personerna ska enligt polisen ha lämnat i en mörk Audi och ingen har i nuläget gripits.

Utreds som stöld

I väntan på den tekniska undersökningen spärrades brottsplatsen av och avspärrningarna kunde hävas igen vid 11.53.

– Eventuella spår som teknikerna hittar skickas in för analys. Kameraövervakning är också något man får undersöka. Det gäller att kunna binda de tre personerna som lämnat i en mörk bil till brottsplatsen. Har man inte dna eller film är det svårt att binda dem till sådana här brott, säger Fredrik Lundberg, gruppchef på Täbypolisen.

Händelsen utreds som stöld, men ännu vet polisen inte vad som stulits.

Här får hundarna egen lekplats i Täby

Nyheter Blir den fjärde i kommunen Nu är det beslutat att Täby får ännu en hundlekplats i kommunen, det blir den fjärde i kommunen.fredag 17/5 16:41

Bo fick kvarnens vingar att snurra igen

Nyheter Uppfinnaren: Finns mängder med problem, men också mängder lösningar Han är den 79-årige Vallentunabon som äger sju olika företag och exporterar produkter till ett 70-tal länder. Han är uppfinnarsonen som började hitta på egna produkter i 20-årsåldern – och som 60 år...fredag 17/5 16:12
Stockholm Direkt