Coop ersätter Ica. Foto: Mostphotos

Coop ersätter Ica i Bålsta Centrum

Det har varit en illa dold hemlighet, men nu står det klart att det blir Coop som ersätter Ica i Bålsta Centrum. Allt avslöjas nämligen i en jobbannons.

  • Publicerad 12:10, 19 maj 2020

Sedan Ica Kvantum försvann har det spekulerats i vilken butik som ska fylla den tomma platsen i Bålsta centrum. Bålsta/Upplands-BroDirekt har haft uppgifter på att det blir Coop. Det har dock varken centrumägarna Grosvenor eller Coop själva velat bekräfta

– Det som finns att säga är att det har funnits en butik där tidigare. Vi tittar efter platser där vi inte finns, där vi har vita fläckar. Det är ett intressant läge, men vi har ingenting mer än så som vi kan säga i dagsläget. Vi tittar på flera platser och det går bra för oss nu och vi är ganska offensiva. Men det är mycket som måste klaffa, sa Tarik Belqaid, pressekreterare på Coop till tidningen förra året.

Ingen bekräftelse

Ännu har ingen bekräftelse kommit, men det behövs inte. Det eftersom Coop nu har gått ut med en annons där man söker en butikschef till ”Nya Coop Bålsta.”

I annonsen skriver företaget:

”Coop befinner sig i en spännande utvecklingsfas och vi söker nu Butikschef till Nya Coop Bålsta som slår upp dörrarna i höst.”

Något exakt datum för när butiken kan komma att slå upp portarna finns inte. Just nu håller man på med renoveringen av lokalerna där Coop ska ligga och det är tidigare sagt att man hoppas slå upp dörrarna i september.

Håll i mobiltelefonerna!

En våg av mobiltelefonstölder tycks gå genom området. Under måndagen skedde tre liknande fall. – Vi undersöker möjligheten att stölderna kan ha ett samband, säger Åsa Bergfors på polisen.tisdag 2/6 10:23

De öppnar – mitt i krisen

"Bålstaborna verkar må rätt bra" Två veckor innan coronakrisen skrev de på hyresavtalet. Nu öppnar bröderna C-H och CG Forsbeck sitt nya burgarställe i Håbo.måndag 1/6 15:41

Sport

    Senaste numret

    Bålstabladet
    Stockholm Direkt