Foto: Mostphotos

Cyklist avled i bussolycka på Brommaplan

Den person som blev påkörd av en buss på Brommaplan under eftermiddagen har avlidit.

  • Publicerad 17:00, 28 jun 2017

Strax innan två på onsdagseftermiddagen blev en man på cykel påkörd av en buss inne på busstorget på Brommaplan.

– Den uppgift jag har är att han ska ha befunnit sig med cykel på busstorget och på något sätt kommit i vägen för bussen, säger Åsa Wallentin på polisens ledningscentral.

Person klämdes fast under buss på Brommaplan

Mannen klämdes fast under bussen och fick tas loss med hjälp av räddningspersonal. Han fördes sedan med ambulans till sjukhus. På onsdagseftermiddagen står det klart att mannen avlidit av sina skador.

Polisen har inlett en förundersökning om vållande till annans död.

– Nu utreder man omständigheterna runt händelsen, säger Åsa Wallentin.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Nej – Midsommarfirandet är inte hotat

Falskt rykte rör upp känslor i Norra Ängby Enligt ett Facebook-inlägg från Norra Ängby Trädgårdsstadsförening såg det traditionsenliga midsommarfirandet i Björklunds Hage ut att vara hotat. Men så allvarligt är inte läget, menar Carola...torsdag 21/6 13:26

Ge dig ut på sjön – utan egen båt

Sjölivet i Västerort och Järfälla som inte kostar skjortan En av alla fördelar med att bo i Västerort och Järfälla sommartid är såklart närheten till Mälaren. Stranden i all ära men ibland vill man kanske njuta av sjön utan att behöva hoppa i plurret. Här är...torsdag 21/6 12:42