Cyklist saknade lyse – var på lyset

Cyklisten visade tecken på att vara narkotikapåverkad.

  • Publicerad 11:38, 26 sep 2018

Järnvägsstationen, Enköping
Tisdag 25 september
Klockan 14.00
Narkotikabrott. Vid 14-tiden på tisdagen kontrollerade polisen en man vid järnvägsstationen i Enköping. Mannen, som är i 20-årsåldern, visade tecken på att vara narkotikapåverkad och fick följa med på provtagning.

Centrala Enköping
Tisdag 25 september
Klockan 15.00
Narkotikabrott. Vid 15-tiden på tisdagen kontrollerade polisen en man på Tullgatan. Mannen, som är i 30-årsåldern, visade tecken på att vara narkotikapåverkad och fick följa med på provtagning.

Vallby, Enköping
Tisdag 25 september
Klockan 17.00
Skadegörelse. På tisdagseftermiddagen larmade personalen på Sis-hemmet Hornö i Vallby till polisen om att det rådde upploppsstämning. När polisen kom till platsen var allt lugnt. Två av de män som behandlas på boendet, som är i 25- respektive 35-årsåldern, är misstänkta för att ha förstört delar av inredningen. Hornö tar emot män med alkohol-, narkotika- eller blandmissbruk, samt män med psykiska störningar och utagerande beteende.

Centrala Enköping
Tisdag 25 september
Klockan 20.00
Narkotikabrott. På tisdagskvällen stoppade polisen en cyklist på Drottninggatan eftersom cykeln saknade lyse. Vid samtal med cyklisten, en kvinna i 20-årsåldern, uppstod misstanken om att hon var narkotikapåverkad. Kvinnan fick följa med på provtagning.

Stockholmsvägen, Bålsta
Onsdag 26 september
Klockan 04.00
Stöld. Natten till torsdagen upptäcks det att en skåpbil parkerad vid Stockholmsvägen i Bålsta har fått sin bakruta krossad. Utanför bilen stod en verktygsväska.

Blåljus: Inbrott och bilstölder

Nyheter Stölder, stölder. Så trist – men ibland kan de faktiskt förhindras. Som när en rådig granne ingrep under natten mot måndagen.måndag 24/6 9:59