Cyklist saknade lyse – var på lyset

Cyklisten visade tecken på att vara narkotikapåverkad.

  • Publicerad 11:38, 26 sep 2018

Järnvägsstationen, Enköping
Tisdag 25 september
Klockan 14.00
Narkotikabrott. Vid 14-tiden på tisdagen kontrollerade polisen en man vid järnvägsstationen i Enköping. Mannen, som är i 20-årsåldern, visade tecken på att vara narkotikapåverkad och fick följa med på provtagning.

Centrala Enköping
Tisdag 25 september
Klockan 15.00
Narkotikabrott. Vid 15-tiden på tisdagen kontrollerade polisen en man på Tullgatan. Mannen, som är i 30-årsåldern, visade tecken på att vara narkotikapåverkad och fick följa med på provtagning.

Vallby, Enköping
Tisdag 25 september
Klockan 17.00
Skadegörelse. På tisdagseftermiddagen larmade personalen på Sis-hemmet Hornö i Vallby till polisen om att det rådde upploppsstämning. När polisen kom till platsen var allt lugnt. Två av de män som behandlas på boendet, som är i 25- respektive 35-årsåldern, är misstänkta för att ha förstört delar av inredningen. Hornö tar emot män med alkohol-, narkotika- eller blandmissbruk, samt män med psykiska störningar och utagerande beteende.

Centrala Enköping
Tisdag 25 september
Klockan 20.00
Narkotikabrott. På tisdagskvällen stoppade polisen en cyklist på Drottninggatan eftersom cykeln saknade lyse. Vid samtal med cyklisten, en kvinna i 20-årsåldern, uppstod misstanken om att hon var narkotikapåverkad. Kvinnan fick följa med på provtagning.

Stockholmsvägen, Bålsta
Onsdag 26 september
Klockan 04.00
Stöld. Natten till torsdagen upptäcks det att en skåpbil parkerad vid Stockholmsvägen i Bålsta har fått sin bakruta krossad. Utanför bilen stod en verktygsväska.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Enköpings kommun fick betala riktigt saltad nota

Nyheter Enköpings kommun har köpt in två ton issmältningsmedel för mer än 336 000 kronor. Medlet innehåller vanligt vägsalt till ett betydligt lägre värde.tisdag 16/10 12:09

Kvinnor lurade in sig hos åldringar och stal

Nyheter Flera liknande fall under måndagen.tisdag 16/10 10:09