Det är fortfarande oklart hur pass skadad cyklisten är. (OBS, genrebild) Foto: Mostphotos

Cyklist till sjukhus efter kollision med bilist

En cyklist och en bilist kolliderade på Birger Jarlsgatan vid lunchtid i dag. Cyklisten fördes till sjukhus med okända skador.

  • Publicerad 16:03, 10 nov 2017

Klockan 12.13 i dag larmades polisen om en trafikolycka på Birger Jarlsgatan på Östermalm. På plats visade det sig att en cyklist och en bilist hade kolliderat.

Cyklisten fördes till sjukhus med okända skador. Enligt Eva Nilsson vid polisens regionledningscentral var det vid 15-tiden ännu oklart vad som hade hänt. Det fanns inte heller några uppgifter om skadeläget.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android


 

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Pride räknar med 10 000 fler i paraden i år

Nyheter Stockholm gör sig redo för rekordfesten Större och färgstarkare: Stockholm Pride räknar med tusentals fler firande när hbtq-världens OS kommer till stan.tisdag 17/7 19:30

Idag är det världsemojidagen – vilken emoji är du?

Nyheter ”Ibland är jag arg” I dag är det den internationella emojidagen. Vi drog ut på stan med den självklara frågan.ntisdag 17/7 13:29