På gång. 25 november hoppas Vällingby centrum att isbanan ska öppna. Foto: Stella Papapanagiotou

Då kan du åka skridskor i Vällingby igen

Har du sett vad som händer på torget i Vällingby centrum? Förberedelserna för årets skridskobana är i full gång!

  • Publicerad 17:22, 8 nov 2017

Det brukar vara många som vill åka skridskor på torget i Vällingby centrum under vintern. Snart är det dags igen för åksugna att snöra på sig grillorna.

– Vi jobbar för att öppna den 25 november men det har med väder och vind att göra. Det måste vara kallt ett visst antal dygn, säger Rikard Lindegren, centrumchef.

Utlåning av skridskor

Alla som vill kommer kunna åka skridskor under butikernas öppettider.

– Vi kommer ha utlåning av hjälmar och skridskor till barn och vuxna på helgerna och under jul- och sportlovet, säger Nisse Biefeld, eventansvarig i Vällingby centrum.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Här byggs det flest hyresrätter i länet

Bostad ✓Hela listan – kommun för kommun ✓De bygger inga alls Närmare 9 000 bostäder har planerad byggstart i Stockholms län i år. Men det råder stora skillnader mellan kommunerna hur mycket som blir hyresrätter respektive bostadsrätter, visar en ny rapport. I...onsdag 20/6 6:50

SL-kortet gäller inte på båtar till skärgården

Nyheter Därför ändras reglerna lagom till sommaren Sedan årsskiftet har det varit möjligt för resenärer att använda SL:s periodkort även på Waxholmsbåtarna. Men sommartid är det andra regler som gäller.tisdag 19/6 21:00