Populära. Konstsnöspåret i Arninge har många besökare. Foto: Mostphotos

Då kan Stockholms älskade konstsnöspår öppna

Täby konstsnöspår har satsat på nya snökanoner i år.

  • Publicerad 14:34, 20 nov 2017

I oktober skrev Täby Nyheter om att Täby konstsnöspår satsar på nya snökanoner inför vintern.

LÄS MER: Storsatsning på Täby konstsnöspår – investerar i ny utrustning

Förra säsongen var spåret åkbart den 15 januari och gick att åka på till mars. Och det ser ut att bli något liknande i år:

– Slutet av december början av januari hoppas vi på. Det beror på när kylan kommer, säger Björn Brännström, kassör i Täby konstsnöspår.

Trots att vintern och kylan börjat visa sig lite smått är det inte några snökanoner igång än, då behövs en längre period med minusgrader.

– Men det kommer bli lite kallt, men det är bara 14 timmar och det blir för lite, säger Björn Brännström.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Kom till ”Sveriges bästa kommun” som nioåring

Nyheter Inför valet 2018: "Fem mandat är målet" Under sju veckor träffar vi affischnamnen för respektive parti i kommunfullmäktige i Danderyd. Vi bad politikern själv välja plats. Den här veckan träffar vi Carolin Robson (MP) på hennes nyfixade...fredag 6/7 12:15

Stort pådrag i Enebyberg – helikopter och fyra polisbilar

Nyheter Fick larm 23.50 En helikopter och fyra polisbilar åkte under natten på ett inbrottslarm i Enebyberg. Trots stort pådrag lyckades man inte få tag i gärningspersonen.fredag 6/7 10:52

Vi är stockholm