Snart premiär. Den 4 maj öppnar Trädgården för säsongen. Foto: Johanna Lundberg

Då öppnar nya Trädgården

Trädgården skruvar upp partyfaktorn inför sommarpremiären den 4 maj. Nattklubben kommer då ha ett helt nytt dansgolv och ett "revolutionerande ljudsystem".

  • Publicerad 14:30, 16 apr 2018

Populära nattklubben Trädgården, belägen under Skanstullsbron, kommer vara helt omgjord när den öppnar igen för säsongen. Nästan allt på området har byggts om och fått ny plats.

Bland annat planeras ett helt nytt, centralt dansgolv och ett nytt ljudsystem. Detta "revolutionerande" ljudsystem ska "få stockholmarna att dansa – och grannarna att få sova", skriver Huset under bron, som bland annat driver Trädgården, i ett pressmeddelande.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Förändringarna är de största som gjorts sedan Trädgården öppnade 2003.

En viktig faktor för att kunna genomföra satsningen är att ägarna nyss tecknat ett femårigt hyreskontrakt för Trädgården, enligt pressmeddelandet.

Huset under bron har dessutom anställt en ny kreativ chef, Johanna Beckman, inför årets säsong.

Nattklubben brukar vara öppet från maj till september varje år.
 

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.