Deborah Lickfett öppnar nästa helg Djursholm Yoga på torget vid Djursholms torg. Foto: Privat

Då öppnar nytt yogacenter på Djursholms torg

Nästa vecka öppnar Djursholmsbon Deborah sin yogastudio på Djursholms torg. Med skräckblandad förtjusning ser hon fram emot äventyret. – Jag hoppas kunna sammanföra människor, säger hon.

  • Publicerad 15:59, 17 mar 2017

Lördagen den 25 mars slår portarna upp på det nyöppnade Djursholms Yoga på Vendevägen 9 vid Djursholms torg. Deborah Lickfett är kvinnan bakom yogastudion som nu ser fram emot att jobba på hemmaplan.

– Jag har instruerat tidigare runt hela Stockholm. Men jag vill vara mer lokal, ha allt på ett och samma ställe - nu har jag haft människor som kommit hem till mig, säger Deborah, som bor ett stenkast från sin nya arbetsplats.

– Så när jag hittade den här lokalen och det fanns utrymme så kändes det bra. Det finns inget liknande här i Djursholm.

Något annat än shopping

Vidare berättar hon att verksamheten riktar sig till folk i alla åldrar, både nybörjare som erfarna och att hon hoppas att yogastudion ska kunna bidra med ännu mer liv till torget.

– Det är kul när något händer på torget utan att man behöver shoppa, jag hoppas kunna sammanföra människor och få fler att lära känna varandra. Man ser ju så många när man går till affären och så ändå, utan att veta vem den andre är, säger hon och tillägger:

– Just under dagarna så är det ju lite tyst här och det känns som det finns en trend där man är väldigt lokal i det man gör - nu behöver man inte åka in till stan utan kan bara komma ner hit för att gå på yoga.

Skräckblandad förtjusning

Och med en vecka kvar är det skräckblandad förtjusning för Deborah som håller på att slutföra det sista av renoveringen.

– Jag är superexalterad ena sekunden och orolig i andra, men det ska bli jätteroligt, säger Deborah Lickfett.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Så mycket kostar det att spela fotboll i Norrort

Nyheter Upp till 11500 kronor Kanske växer fotbollsintresset bland barn och ungdomar nu i VM-tider. Här har vi jämfört vad det kostar att spela för de allra yngsta och vad det krävs för att börja spela när barn närmar sig tonåren.onsdag 20/6 14:57

"Finklädd" man häktad efter villainbrott

Nyheter "Smälta in i miljön" En man är häktad misstänkt för grov stöld efter ett villainbrott i Näsbypark i fredags. På polisens hemsida skriver de att mannen var finklädd.onsdag 20/6 9:58

Vi är stockholm