Ska fixas, lovar Arriva. Foto: Tomasz Pozar

Då ska demolerade glasräcket fixas

En läsare som kontaktat redaktionen har tröttnat på att det demolerade glasräcket vid Täby centrums busstorg aldrig fixas och han säger att det varit så under en längre tid.

  • Publicerad 13:53, 7 dec 2017

Det är varken SL eller Täby kommun som har ansvaret för räcket utan Arriva. Där känner man till att det ser ut så här.

Christer Ekelund, kommunikationschef på Arriva Sverige om glasen: "I samband med att Roslagsbanan nu öppnar har samtliga stationer besiktigats och glaset är beställt men det är två månaders leveranstid på denna typ av glas (härdat) så det dröjer ytterligare någon månad innan det är på plats" skriver han i ett mail.

Även räcket kommer att ställas i ordning: "Det kommer att kunna åtgärdas ganska omgående men mer exakt uppgift har jag inte fått"

Hur skadan uppstod från början vet han inte:

"För båda skadorna vet vi inte historiken men att det är bussar som varit på räcket är väl inte otroligt".

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Hyllade 20-åringen på Byleskolan – "Har blivit mer vuxen här"

Nyheter "Ge oss Niklas på förstasidan, annat vore skandal!" Täbybon Niklas Byström rankas högt av sina medarbetare på Byleskolan. Här berättar han om hur hans arbete fått honom att bli mer vuxen.måndag 18/12 16:59

Här paras nyanlända ihop med etablerade Danderydsbor

Nyheter "Fanns inte i mitt hemland" Danderyds kommun och Friskis och Svettis vill hjälpa nyanlända att komma in i samhället, och öka förståelsen för de som kommer hit. Därför har de startat projektet med en träningskompis.måndag 18/12 16:57