Lyx. En stor trädgård och pool finns vid villan. Foto: Oskars Kalnins

Danderydsvilla mest klickad på Hemnet

Pool, stor trädgård och åtta rum. Det får du om du köper Danderydsvillan som just nu är det hetaste objektet på Hemnet.

  • Publicerad 12:08, 28 feb 2020

På Norrhagsvägen i Enebyberg ligger en 237 kvadratmeter stor enplansvilla som nu är till salu. Villans exklusiva utseende, pool och 1 349 kvadratmeter stora trädgård har gjort den till det mest klickade objektet på fastighetssajten Hemnet med sina 20 089 besök, enligt sajten. Men enligt mäklaren Johan Reuterling som förmedlar villan säger att det är fler än så.

–  Vi la ut villan förra torsdagen och den har kommit upp i 35 000-40 000 visningar på bara några dagar.

Det har inte med slutresultatet att göra

Villan som är byggd 2017 kommer att visas 1 och 2 mars och Johan Reuterling säger att även om villan fått många klick så vet man inte hur många potentiella köpare det faktiskt finns.

–  Det enda vi vet just nu är att den har fått bra uppmärksamhet på Hemnet och sociala medier för att den ser trevlig ut. Men det har ju inte med slutresultatet att göra. Men det är jättekul att det är många som sett och uppmärksammat det.

Ljust. Villan i Enebyberg lockar många med sina stora ytor. Foto: Oskars Kalnins

Och stor uppmärksamhet för ett objekt är viktigt.

– Vilken bostad vi än har ute strävar vi efter att så många som möjligt ska uppmärksamma det. För att vi ska säkerställa att vi inte missar någon potentiell köpare.

Det vet inte folk

Men vad är det då som lockat så många att kika på den här annonsen. Enligt Johan Reuterling beror det beror det på flera saker.

–  Bra iordningställt, fint stylad, bra fotograf och en bra presentation. Det är det som gör det i det här fallet. I grunden handlar det ju såklart också om att det är ett jättefint hus, men det vet ju inte folk förrän de klickat sig in.

Uppmärksammad. Villans annons har fått över 35 000 klick enligt mäklaren. Foto: Oskars Kalnins

Läckraste bönan från Brottby

Nyheter Här har den odlats i generationer Bönan Brottby har fått erkännande som bevarandesort. Det betyder att den anses vara av stort kulturhistoriskt värde med lokala smaker. Nu öppnas dörren för den kommersiella marknaden.fredag 27/3 17:12

Peter, 16, mördades – så vill de närstående hedra hans minne

Nyheter ”Jag kan beskriva honom med ett ord – snäll.” Mordet på 16-åriga Peter Plax skakade hela Sverige. Nu vill Peters familj och vänner hedra sonen, klasskompisen, pianisten och basketkillen så att människor kan minnas allt det han var i stället för...fredag 27/3 16:34