Entrén vid Valhallavägen fräschas upp. Foto: Ella Söderberg

Därför är väggmålningen i Fältan borta

Väggmålningen i Fältöversten entré är borta. Vi tog reda på varför.

  • Publicerad 11:27, 13 feb 2018

Den tidigare väggmålningen som fanns på höger sida om ingången vid Valhallavägen är borta, och nu blir det något annat. I arbetet med att förfina entrén finns målare på plats och väggen går i skrivande stund i blåa toner.

– Vi vill skapa platser där människor vill vara. Det gör vi på flera sätt – till exempel med butiksmixen, skapa ytor för nya restauranger och genom att underhålla den miljö vi rör oss i varje dag. Nu ska väggen vid entrén målas i våra profilfärger och bli en härlig rymd av blått, rosa och mässing med vår logotyp på, säger Martina Kirs-Lindblom, marknadsansvarig på Fältöversten.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Väggen kommer att stå klar i slutet av veckan. I mars kommer man även se över ytskikten vid torget utanför Klang och Lagerhaus. Där finns för tillfället solljusterapi för kunder som vill fly årets mörkaste tid. När det försvinner kommer torget målas om och förfinas med växter och armaturer.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

De fixar fotboll för alla i Stadshagen

Nyheter Nybildad förening satsar på Kungsholmens unga Gratis spontanfotboll – för alla unga – på lördagskvällarna. Nybildade föreningen Kungsholmens Folkfotboll vill erbjuda ungdomar något att göra.onsdag 23/5 18:30

Limiterad lyxtoffel såld på Vasagatan

Nyheter "Fantastiskt att vi sålt den" Nästan 3000 kronor. Det får man betala om man vill bli ägare till en klassisk skobutiks "egna Rolls-Royce". Ett par... tofflor.onsdag 23/5 17:29