Här har Klubb Naket hållit till. Foto: Ylva Bergman

Därför lägger nakenklubben på Söder ner

Den omtalade och kontroversiella Klubb Naket lägger ner. "Vi tyckte inte det var ett bra rykte för restaurangen", säger krögaren som stod för lokalen.

  • Publicerad 16:28, 23 apr 2018

Den omsusade Klubb Naket blev internationella nyheter när den drog igång vid Skanstull i februari. Konceptet var enkelt och med en slapp klädkod: lättklädda gäster, helst spritt språngande nakna, som dansar till techno.

Nu har arrangörerna gått ut med att det är över. På Facebook skriver en av dem att "Klubb Naket tydligen är för sexiga för de svenska myndigheterna".

Kyrka rasar mot nya nakenklubben på Söder

Men Carina Cutlip, chef på tillståndsenheten som hanterar alkoholtillstånd i Stockholms stad, säger till StockholmDirekt att de inte har något med klubbstängningen att göra. Enligt henne så håller staden på med en utredning om krogen som huserat klubben – Far & Son – men är inte i närheten av att fatta ett beslut ännu. Så än så länge ligger alkoholtillståndet säkert.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

När StockholmDirekt når Faruk Cakir, en av ägarna till Far & Son, säger han så här:

– Nej nej, det har inget med tillståndet att göra. Vi har haft ett styrelsemöte och beslutat om att vi inte ska ha den här klubben längre. Vi tyckte inte att det var ett bra rykte för restaurangen, säger Faruk Cakir.

Technopartiet startar nakenklubb på Söder

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.