Butiksägaren Charlotte Odin och hennes kollega Nadja Johansson är glada över priset. Foto: Anna Grönkvist

De är Sveriges bästa hälsobutik

I helgen kammade "Hälsokraft" i Enköping hem priset "Årets butik" för andra året i rad på en gala i Stockholm.

  • Publicerad 15:24, 4 apr 2017

– Det känns jätteroligt! Vi är väldigt glada över priset, säger Charlotte Odin, som driver butiken sedan tre år tillbaka.

"Hälsokraft" ligger på Kungsgatan i Enköping och är en butik som säljer bland annat kosttillskott, ekologisk mat och skönhetsprodukter.

Affären ingår i en rikstäckande kedja tillsammans med 70 andra Hälsokrafts-butiker. Det var på kedjans årliga gala som hölls i helgen på ett hotell i Stockholm som priset delades ut.

– Jag tror att vi vann för att vi gör det lilla extra för kunderna, jag och mina kollegor, säger Charlotte Odin och fortsätter:

– Men det händer mycket i den här branschen. Det gäller att hänga med och hålla sig uppdaterad.

Butiksägaren kommer ursprungligen från Småland. För några år sedan flyttade hon till Västerås, där hon bor i dagsläget, för kärlekens skull.

– Min partner är från Västerås. Jag tycker om både Västerås och Enköping, säger hon.

Charlotte Odin och hennes personal vann även "Årets butik" förra året. Smålänningen tror att segerreceptet är engagemang.

– Vi är på hugget och gör massor av roliga saker för våra kunder, säger hon.

Hon hoppas på att nästa år ska bli tredje gången gillt.

– Det bästa med att driva butik i Enköping är kontakten med kunderna, säger Charlotte Odin.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Här tas första spadtaget på familjebadet

Nyheter På måndagen drog byggandet av det nya familjebadet på Korsängsfältet officiellt igång. Badet ska öppna dörrarna för allmänheten vintern 2020/2021.måndag 18/6 11:33