Citatet ovan är hämtat från twitter och är skrivet av användaren @lovisalanryd. Foto: Linn Johansson Matikka / citat: @lovisalanryd på twitter

De bästa citaten från snökaosets Stockholm

Klagomål och dystra tider i kollektiv- och biltrafiken - men allt är inte tråkigt när det kommer till snökaos. Vi har hittat de roligaste tweetsen.

  • Publicerad 11:49, 28 feb 2018

@Tomaslag

"Det är i dessa tider man önskar att man var av samma virke som Wassberg. På med skidorna och kör fem mil rakt ut i skogen och tillbaka. Då hade jag dessutom varit på jobbet vid det här laget... istället sitter jag i en buss på E18 och är försen."

@mathildaeakim

"Vaknar 00.41 av något som låter högt från gatan. Det är grannen som bestämde sig att denna tid på dygnet är perfekt för att skotta snö."

@ingWARP

"Nu med allt strul på Roslagsbanan är man äntligen på jobbet och konstaterar att kaffemaskinen är trasig. Kan man åka hem och starta från början igen?"

@LaggJoakim

"Kära medtrafikanter i Stockholmstrafiken. Idag kan den här helt onödiga extra utrustningen på bilen (blinkers) vara jävligt bra att använda."

@MarieHerrey

"Nu kanske alla som skrattar åt mina prepperförråd i bilen slutar mobba mig...det krävs så lite för att klara sig bra om man blir fast. Värmeljus o tändare (hjälper massor) vatten o energibars. Filt o varma vantar och mössa."

@Imitttycke

"Borde köpt med popcorn på morgonpromenaden längs Bällstavägen. Storstadsbor i fordon i snö. Intelligenstetst före körkortstillstånd vore bra"

@Jejasvensson

"Finns få saker som suger livet ur en såsom tågförseningar. Att känna livslust på T-Centralen tillhör inte vanligheterna."

@DamienHuffer

"The weather in Stockholm at the moment has taught me a useful new word: "snökaos" (snow chaos)."

@Wichman_K

"Snöskottning och snöstorm. Ska man vänta med att skotta tills det snöat klart eller ska man skotta hela tiden?"

@lovisalanryd

"man vet att det är -13 när det luktar eldrök på tunnelbanan. alla svennar som varit uppe och eldat i vedspisen anno 1827"

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Trafikolycka i Täby - en till sjukhus

Nyheter "Vi kommer utreda" En kvinna fördes till sjukhus tidigare under fredagen efter att ha blivit träffad av en backspegel från en lastbil. Händelsen inträffade i Täby Kyrkby.torsdag 21/6 15:10