Mer livat. Imorgon bjuder åtta företag på Scheelegatan in till en mini-gatufest: gatumingel. Foto: Per Brandt

De bjuder in till gatumingel på Kungsholmen

Krogar, mäklare, inredningsbutik och en skönhetssalong. En gatudel. Imorgon går de samman för att liva upp Scheelegatan för en kväll och locka dit mer folk.

  • Publicerad 17:58, 17 maj 2018

Det är åtta av företagen som ligger på Scheelegatan, mellan Hantverkargatan och Bergsgatan som imorgon kväll, fredag, gör gemensam sak och bjuder in till gatumingel, en slags mini-gatufest.

– Det började med att vi skulle ha en kundkväll men så gick vi runt och pratade med de andra här på gatan, om de ville vara med i vår goodiebag. Och många ville vara med så nu köper vi lite ballonger och andra grejer. Det är en liten spontan grej för att hjälpa varandra, säger Lena Reistam, delägare på mäklarfirman A home 4u.

Hon, tillsammans med skönhetssalongen Rumour och inredningsbutiken Welcome Home är något av spindlarna i nätet för festligheterna. Dessutom medverkar restaurangerna Lemon, Lokal, Maya, Almaza och Mamas & tapas. De första kunderna på plats får även goodiebags. Klockan 17 börjar festligheterna.

Vad kommer det bjudas på?

– Vi, Welcome Home och Rumour kommer bjuda på lite bubbel och tilltugg från restaurangerna. De har sedan olika erbjudanden i våra goodiebags, säger Lena Reistam.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.