Föreställningen "Borrowed Landscape" tar dansen till Maxi. Foto: Ilse Jailet

De dansar inne på stormarknaden

Eleverna vid dansprogrammet på dans- och cirkushögskolan sätter upp en annorlunda föreställning med start i morgon.

  • Publicerad 10:50, 5 mar 2018

Det handlar om Borrowed Landcape, skapad av konstnärsduon Heine Avdal och Yukiko Shinozaki. Delar av föreställningen utspelar sig i ett köpcentrum och därför har man i den här uppsättningen valt ICA Maxi i Lindhagen som spelplats.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Varje dag mellan 13.30 och 15.00, den 6-24 mars spelas den inne i butiken. ”Ingen förbokning krävs – det är bara att dyka upp!”, hälsar eleverna i ett pressmeddelande.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

FILM: Den här familjen lever för Rubiks kub

Nyheter ✓Har flera hundra hemma ✓Blev femma på VM ✓Löser den med fötterna Familjen Thorsén på Lilla Essingen löser Rubiks kub tillsammans flera gånger i veckan. Stjärnan i sporten, 13-årige Elvin, är svensk mästare i att "kuba" med fötterna.söndag 24/6 8:30

Här ska burgare kriga mot burritos

Nyheter Jihan Yacoob är trött på ställen som "bara" serverar burgare. Nu tar han sitt amerikanskmexikanska koncept "burgers vs burritos" till Kungsholmen.torsdag 21/6 16:17