ÖPPNAR NYTT. Anton Surtell, Simon Ramn Alénius och Axel Ohlson återupplivar klassiska Calle P i Berzelii park tillsammans med Stureplansgruppen. Foto: Niklas Nyman

De ger liv åt gammal 90-talskrog i City

En 90-tals klassiker återuppstår i Berzelii park. Inom kort slår nya Calle P upp portarna igen.

  • Publicerad 09:46, 12 sep 2018

Det är i Berns Bistros tidigare lokal, där restaurang Calle P fanns på 90-talet då den var en av stans hetaste krogar, som man nu bygger om för fullt.

Bakom den nya satsningen finns trion som tidigare drev populäraSixten & Frans på Kungsholmen, Anton Surtell, Axel Ohlson och Simon Ramn Alenius.

Får samma namn som förr

Den här gången backas de också upp av Stureplansgruppen som beskriver den ny-gamla krogen som en "storsatsning på en familjär och personlig restaurang på en klassisk krogadress”enligt Stureplansgruppens VD Vimal Kovac i ett pressmeddelande.

Planen är att öppna den nya krogen, som alltså tar samma namn som 90-talsklassikern, i slutet av september och det blir både krog, bar och uteservering i trädgården.

De som gillade Sixten & Frans kommer känna igen sig meddelar krögartrion.

– Den som varit på Sixten och Frans kommer att känna igen sig i vår take på meny, känsla och atmosfär. Vi ser fram emot att välkomna både våra tidigare stammisar och övriga stockholmare till nya krogen. Extra kul känns det att ge nytt liv till Calle P i Berzelii Park – men med en ny och modern känsla”, säger Anton Surtell i pressmeddelandet.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fortsatt renoveringsiver i Stockholm

Bostad LISTA: Så mycket rot-avdrag har gjorts i din kommun under 2018 Det senaste årets oro på bostadsmarknaden tycks inte ha påverkat renoveringslusten bland Stockholms invånare. Hittills i år har vi köpts rot-tjänster för miljarder, visar siffror från Skatteverket.onsdag 19/9 6:50

Nobel Center ska bli som Sydneys operahus

Nyheter Stadens oväntade jämförelse Stockholms stad har överklagat mark- och mijödomstolens nej till Nobel Center. I överklagan sticker en jämförelse ut.tisdag 18/9 21:00