De gör reklam för andra

Jans Reklam i Enköping är ett familjeföretag som är verksamt lokalt och i mellersta Sverige sedan 46 år tillbaka. ”Med modern digital teknik har vi de senaste åren utvecklat företaget ytterligare” säger Jennie Forsberg, delägare av Jans Reklam.

  • Publicerad 11:49, 26 sep 2017

En artikel ur Näringsliv E18

Företaget ägs och drivs idag av Jennie och Fredrik Forsberg. Fredriks pappa Jan grundade företaget år 1971.

– Jans Reklam är ett inarbetat namn i Enköping och vi har kvar delar av kundkretsen från Jans tid, säger Jennie.

De gör det mesta inom reklam och sponsring.

De senaste åren har företaget gjort stora förändringar och jag är stolt att säga att vi idag är ett modernt företag med massor av lång och gedigen erfarenhet och kompetens i företaget, säger Jennie.

Renoverat och moderniserat

Jans Reklam tillverkar bland annat bildekor, dekaler, skyltar, banderoller, mässprodukter, profil- och arbetskläder och tapeter.

De gör allt själv förutom pappertryckprodukter så som visitkort och affischer.

– Vi är dåliga på att synas och marknadsföra oss. Många är nog inte medvetna om den stora förändring och utveckling vi genomgått senaste tiden.

Jennie berättar att företaget bytt bank, bildat aktiebolag, renoverat samt uppdaterat del av maskineriet och samtidigt haft väldigt mycket att göra.

– Vi rensade ut en del efter Fredriks far och farfar och det är så häftigt och imponerande att se allt som gjordes för hand. I dag har vi nya högteknologiska maskiner som hjälper oss och som har breddat vårt utbud av tjänster, säger hon.

Kom från JC

Jennies man Fredrik började tidigt arbeta inom pappas företag, då tillsammans med sin mamma, sin bror och sin moster.

Jennie kom in i bilden år 2008 då hon och Fredrik träffades.

– Jag jobbade en kort tid på JC i Enköping men började snart inom företaget och startade Forsbergs Bildekor – en del som enbart riktade sig mot Stockholm.

Sida vid sida

Jennie åkte till Stockholm flera dagar i veckan och textade bilar. Hon utvecklade ett fint kundnät som delvis finns kvar idag.

För två år sedan köptes Fredriks bror ut ur företaget och all verksamhet gick då in under Jans Reklam.

– Jag har snart varit här i nio år och trots att jag har lärt mig massor så kan jag fortfarande bara en bråkdel av vad Fredrik kan, säger Jennie.

Men tillsammans är Jennie och Fredrik starka och driver företaget stadigt framåt.

– Vi jobbar sida vid sida och älskar verkligen det vi gör, säger hon.

Jans Reklam..

...är ett familjeföretag som bildades redan 1971..

..startades av Jan Forsberg.

...drivs av sonen Fredrik och hans hustru Jennie

...ligger på Myrangatan i Enköping

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Blåljus, onsdag: stök och stölder

Nyheter En man var stökig i Klosterparken. Två stal plånbok och tömde kontot. En åkte fast med stulna matvaror. Där är onsdagens blåljus i korthet.torsdag 21/6 10:06

Players-rånarna fast – har erkänt

Nyheter De två unga män som rånade puben Players Inn för en månad sedan är fast och har erkänt. – Det känns bra, skönt att få ett avslut, en lättnad för oss alla, säger ägaren Anders Thool.torsdag 21/6 9:52