Vill växa. KungsÖ, östra Kungsholmens företagarförening, vill få med sig fler företag för att göra området mer levande. Foto: Arkivfoto: Maja Brand

De gör upprop för ett roligare Kungsholmen

Fler evenamang – och fler företag med på tåget. Nu gör företagarföreningen på östra Kungsholmen ett upprop för att få till en roligare stadsdel. Imorgon hålls ett möte för att locka fler medlemmar.

  • Publicerad 10:25, 28 maj 2018

För ett år sedan bildades Kungsö, företagarföreningen på östra Kungsholmen, som vill göra området mer levande. Föreningen har bland annat varit med och arrangerat Kungsholmstorgs dag och en jul-skylttävling. Nu vill de göra ännu mer och få området att leva upp ytterligare och få fler företagare med sig på båten.

KLART: Här är namnet på Kungsholmens SoFo

Därför har de nu bjudit in många i företag i området till en informationsträff imorgon, den 29 maj klockan 18.30 på Amaranten med förhoppningen om att föreningen efteråt ska kunna få till fler arrangemang.

– I den här delen av Stockholm har vi en unik blandning av mindre butiker och restauranger, långt ifrån citys konformitet som mest består av kedjor och stora aktörer, och det är något vi vill värna om. Som enskild företagare kan det vara svårt att nå utanför den egna kundkretsen, men tillsammans kan vi blåsa in mycket mer kraft, liv och lust i de här kvarteren, skriver föreningens ordförande Malin Nordström i ett pressmeddelande.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Till mötet har runt 40 företagare, många nya, anmält sig vilket glädjer föreningen. Är du företagare på östra Kungsholmen och inte har fått någon inbjudan, så uppmanar föreningen dig att maila på info@kungso.com.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Barnstjärna blir rymdhjälte i ny storfilm

Nyheter Ella Rae Rappaport, 15, om rollen Hon blev ett känt ansikte redan som 10-åring efter rollen i julkalendern. Nu är Ella Rae Rappaport, 15, från Stora Essingen aktuell som rymdhjältinnan Gladys i storfilmen "Ensamma i rymden"lördag 18/8 17:00

"Trevliga mord" på Östermalm i ny deckare

Nyheter Författaren Helene Sjöman gräver där hon står Mysiga mord på Östermalm och franska Rivieran. Det blir resultatet när romandebuterande författaren Helene Sjöman gräver där hon står.lördag 18/8 9:30