Vinnare? Exploria kan bli årets turistföretag i Botkyrka. Foto: Johannes Liljeson

De kan bli årets turistföretag i Botkyrka

Vilket företag är bäst på att locka folk till Botkyrka? Under kommunens årliga näringslivsgala kommer årets turistföretag att utses.

  • Publicerad 11:09, 5 nov 2018

Förra året vann Eldtomta kafé på Grödinge landsbygd priset som årets turistföretag. Men vem blir det i år? Det är den ideella föreningen Discover Botkyrka som har valt ut tre nominerade företag till årets pris: nöjescentret Exploria i Fittja, äventyrsbanan AccroPark på Lida och Tumba Bruks Musiksalonger.

Du utser vinnaren

Och vilka som står som vinnare på galan den 16 november kan Botkyrkaborna vara med och rösta om. På Facebooksidan Discover Botkyrka hittar du länk till omröstningen.

Under galan delas en mängd andra pris ut till lokala företag, bland annat utses årets företagare, årets nyföretagare och årets företag.

Klart för premiär på Fittjas nya lekland

Grödingefik prisas – drar folk från hela Stockholm

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

StockholmDirekt Comment Policy

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Please read our Comment Policy before commenting.