De kan utnämnas till årets entreprenör

Nu har Håbo Företagare presenterat sina nominerade till priset årets entreprenör i Håbo. De hoppfulla finns inom detaljhandeln, hundar och VA-branschen.

  • Publicerad 15:38, 1 jun 2020

Det finns många småföretagare här i vår kommun.

Om det blir någon företagsfest i år är givetvis högst osäkert, med tanke på coronakrisen, men i slutet av augusti kommer ändå årets entreprenör vara utsedd. Nu är nämligen de tre finalisterna utvalda.

– Vi kommer att gå ut i vårt nyhetsbrev med information om hur man röstar. Är man inte mottagare av det brevet kan man gå in på vår hemsida och finna information om hur man röstar, säger Birgitta Persson, ordförande Håbo Företagare.

Får vem som helst rösta?

– Ja, alla får rösta.

Och vilka är det då man kan rösta på? Jo, de tre nominerade är: Lisa Edin på Highlight i Bålsta centrum, Sara Viforr på Passout Hundträning samt Peter Svensson och Susanne Norén på Peter´Spolare AB.

– Vi vill visa att vi har en väldigt bred bransch med många medlemmar. Det finns många småföretagare här i vår kommun. Genom att föra fram nomineringar på det här sättet kan vi visa upp företag som man kanske inte har jättebra koll på, eller ens tror finns. Det är en jättegod företagspark
i vår kommun med mycket kunskap, kvalitet och bredd, säger Birgitta Persson.

– Vi har gjort det här i många år. Tidigare delade vi ut priset i samband med Krägga vårfest och sedan startades företagsfest i kommunen. Nu vet vi inte om det blir av i år, men vi vill ändå lyfta en företagare. Det är särskilt viktigt i dessa tider att man får fram något positivt.

Sommarstängt

Under juli månad är kontoret stängt. Vi är tillbaka den 3 augusti. Nästa tidning utkommer den 7 augusti.söndag 5/7 7:46

Bålsta/Upplands-BroDirekt starkare i höst

Bålsta/Upplands-BroDirekt blir starkare efter en historisk medieaffär. – Om vi kan bygga upp det här på ett smart och lönsamt sätt får vi mer resurser till att satsa på bättre lokaljournalistik, och...fredag 3/7 9:32

Sport

    Senaste numret

    Bålstabladet
    Stockholm Direkt