Nybrogatan. Snart kommer pop up-butiken Raja till Östermalm. Foto: Mostphotos

De öppnar pop up-butik på Nybrogatan

Sedan butiken på Odengatan stängde har Butik Raja haft pop up-affärer på olika håll i staden. Nu är det Östermalms tur.

  • Publicerad 15:26, 31 okt 2018

På måndag, den 5 november, öppnar butiken på Nybrogatan 36. De textiler, antika möbler och annat som finns till försäljning har hämtats från Indien och butiken är framför allt känd för de egengjorda stövlarna som tillverkats av väggbonader.

– Ända sedan vi började med pop up-verksamhet för tre år sedan har vi haft Östermalm i tankarna. Vår gode vän Madeleine Elfstrand på MadElfArt på Sibyllegatan har alltid talat varmt om just de här kvarteren, så när den här lokalen dök upp och passade oss i tid så tackade vi ja, säger delägaren Daphne Strååt.

Butik Raja kommer att finnas på Nybrogatan till den 16 december.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Egenproducerat. Butik Raja säljer stövlar som tillverkats av väggbonader från Indien. Foto: Raja

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

StockholmDirekt Comment Policy

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Please read our Comment Policy before commenting.

Nu kan du slänga farligt avfall på stan

Nyheter Robotstationer tar emot stockholmarnas skräp Du slänger. En robot sorterar. Nu öppnar staden en ny återvinningsstation för farligt avfall och elavfall.måndag 12/11 19:00

Klart: Så fördelas stadsdelarna mellan de grönblåa

Nyheter Vi listar alla 14 stadsdelar Nu har partierna i den grönblå majoriteten fördelat stadsdelsmakten. Se vilket parti som ska styra din stadsdel.måndag 12/11 16:29