Den planerade påbyggnaden vid Ruddammen. Foto: Axxonen Properties

De tar tillbaka lyxprojektet på Östermalm

Biografen Penthouses på Östermalm såldes i höstas för 123 miljoner. Nu har bolaget som köpte det exklusiva bostadsprojektet gått i konkurs.

  • Publicerad 16:47, 28 maj 2018

Det var bolaget Axxonen som köpte den planerade påbyggnaden vid Ruddamsbacken 28, som kallas Biografen Penthouses, av Oscar Properties. Nu meddelar de sistnämnda att de tar tillbaka projektet då köparen gått i konkurs. Något som tidningen E55 var först med att berätta.

"Med anledning av medieuppgifter kring läget i Axxonen AB, samt att ett av dotterbolagen idag, enligt uppgift till Oscars Properties, har försatts i konkurs, har Oscar Properties börjat planera för att själva ta tillbaka och genomföra projektet", skriver fastighetsbolaget i ett pressmeddelande.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

De drygt 50 lyxlägenheterna hade säljstart den 17 maj i år men har nu plockats bort från Fastighetsbyråns hemsida, enligt E55.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Rökutveckling på T-centralen

Nyheter Bengal kastades vid tunnelbanan tidigt i morse Rökutveckling uppstod vid T-centralen i morse efter att ett bengalliknande föremål kastats vid tunnelbanan.onsdag 19/9 7:48

Fortsatt renoveringsiver i Stockholm

Bostad LISTA: Så mycket rot-avdrag har gjorts i din kommun under 2018 Det senaste årets oro på bostadsmarknaden tycks inte ha påverkat renoveringslusten bland Stockholms invånare. Hittills i år har vi köpts rot-tjänster för miljarder, visar siffror från Skatteverket.onsdag 19/9 6:50