Den planerade påbyggnaden vid Ruddammen. Foto: Axxonen Properties

De tar tillbaka lyxprojektet på Östermalm

Biografen Penthouses på Östermalm såldes i höstas för 123 miljoner. Nu har bolaget som köpte det exklusiva bostadsprojektet gått i konkurs.

  • Publicerad 16:47, 28 maj 2018

Det var bolaget Axxonen som köpte den planerade påbyggnaden vid Ruddamsbacken 28, som kallas Biografen Penthouses, av Oscar Properties. Nu meddelar de sistnämnda att de tar tillbaka projektet då köparen gått i konkurs. Något som tidningen E55 var först med att berätta.

"Med anledning av medieuppgifter kring läget i Axxonen AB, samt att ett av dotterbolagen idag, enligt uppgift till Oscars Properties, har försatts i konkurs, har Oscar Properties börjat planera för att själva ta tillbaka och genomföra projektet", skriver fastighetsbolaget i ett pressmeddelande.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

De drygt 50 lyxlägenheterna hade säljstart den 17 maj i år men har nu plockats bort från Fastighetsbyråns hemsida, enligt E55.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

StockholmDirekt Comment Policy

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Please read our Comment Policy before commenting.

"Jag hade handen på Eddie Vedders kuk lite för länge"

Nyheter Kändisfotografen från Söderort om rockvärldens största svin I tre decennier har han fotograferat rocken och dess kändisar i Stockholm. Nu släpper han boken "Let there be rock" med personliga favoriter, många som aldrig publicerats förr. Johan Bergmark...tisdag 20/11 20:00

Ny barbershop satsar på stjärnfylld gatufest

Nyheter "En fest för grannarna" – Kända artister väntas uppträda på bakgata på Kungsholmen En ny barbershop "för alla, inte bara hipsters" med kafé har öppnat på Kungsholmen. Nu planerar de bjuda alla nya grannar på stjärnspäckad gatufest med flera lokala aktörer och kända artister.tisdag 20/11 18:21