Mer byggen. 300 nya lägenheter kan snart vara på gång i centrala Enköping. Foto: Mostphotos

De vill bygga 300 lägenheter i Korsängen

Under 2018 ska det byggas cirka 300 nya lägenheter vid Korsängen. Åtminstone om HSB får som de vill. Tillsammans med SHH i Enköping har man förvärvat fastigheterna Korsängen 20:2 och 20:3.

  • Publicerad 14:59, 5 sep 2017

TryggHem AB säljer fastigheterna till HSB Projektpartner AB, HSB Uppsala och SHH i Enköping. I ett pressmeddelande meddelas att avsikten är att så redan under 2018 bygga cirka 300 lägenheter.

– Enköpings kommun är attraktiv med stark anknytning till intilliggande städer i regionen. Här finns efterfrågan på bostäder i ett centralt läge och därför är det glädjande att vi kan köpa mer mark just här säger, Magnus Ekström, CFO HSB Projektpartner.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Stjärntränaren säljer sin hästgård i Enköping

Nyheter Nu säljer stjärntränaren och den förre förbundskaptenen i hästhoppning, Sylve Söderstrand, sin gård i Rekasta utanför Enköping.tisdag 22/5 11:26