Ägarna till kafé Årstabo, Johan von Arnold och Therese Ljungholm. Foto: Eva Tonström/Karin Nilsson

De vill göra sitt kafé till teaterbar

Hallå där, Johan von Arnold som driver kafé Årstabo i Årsta centrum tillsammans med sambon Therese Ljungholm.

  • Publicerad 13:00, 1 feb 2019

Ni har ansökt om tillstånd att få servera alkohol – varför?

-– Det är på grund av att Stadsteatern flyttade hit. Vi har redan nu extra öppet de kvällar det är föreställning, men nu vill vi kunna hålla öppet till 22 hela veckan och erbjuda en öl eller ett glas vin. Ambitionen är förstås att bli en riktigt bra teaterbar där besökarna kan hänga före och efter föreställningarna.   

Hur kommer kaféet att förändras?

– Vi tänker oss att kunna servera middagar på kvällarna, kanske någon god gryta, och till det vin – rött och vitt – öl och cava. Ingen starksprit. Det blir i så fall vårt vanliga utbud i kaféet plus att vi utökar matdelen med några maträtter varje dag. Måndagar kommer vi fortsätta med enbart kafé medan resten av veckan, tisdag till söndag, kommer vi ha öppet till 22. Nu stänger vi klockan 17.

När drar ni igång baren?

– Vi väntar på beslut från staden men så fort vi har fått tillståndet kör vi!  

Årstabor tar över kafé Årstafrun – och byter namn

Region Stockholm ökar stödet till spelberoende

Nyheter ✓Men inget stopp för spelreklam för SL: ”Är en utveckling som tar tid” ✓Oppositionen kritisk Det blågröna styret i Region Stockholm gör en satsning på att hjälpa personer med spelberoende. Samtidigt fortsätter de att inkassera reklamintäkter från spelbolagen via SL:s reklamplatser.måndag 22/4 20:53