Planens tänkta placering och Fredhällsparken sett ovanifrån. Foto: Stockholms stad

Det blir ingen fotbollsplan i Fredhällsparken

Planen på att bygga en fotbollsplan i Fredhällsplanen rivs upp.

  • Publicerad 13:10, 12 okt 2018

Det meddelar det nya blågröna styret i Stockholms stad på dagens presskonferens i Stadshuset.

– Vår utgångspunkt har hela tiden varit att man inte ska se grönytor som ledig mark, och det tycker vi att man har gjort vad gäller fotbollsplanen i Fredhällsparken. Jag har nu fått lämna beskedet i dag att fotbollsplanen ska placeras på ett annat ställe parken ska få vara kvar, säger tillträdande borgarrådet Karin Ernlund (C).

KLART: Alliansen och MP tar makten i Stockholms stad

Fotbollsplanen var tänkt att ersätta en av planerna som försvinner från Stadshagens IP i samband med förtätningen av området.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Tre skadade efter vansinnesfärd i innerstan

Nyheter Drograttfylla misstänks ligga bakom olyckan Efter en trafikolycka på Hornsgatan på Södermalm har tre personer förts till sjukhus. En misstänkt drograttfull kvinna ska ha kört in i en husfasad, rapporterar Aftonbladet.onsdag 17/10 19:10

Pekka Heinos klagomål stoppar kyrkklockor

Nyheter Tv-kändisen: "Tystnad är en bristvara i Stockholm" TV-kändisen Pekka Heino tröttnade på störande kyrkklockor. Ett bostadsklagomål senare så har grannkyrkan nu begränsat antalet ringningar.onsdag 17/10 18:42