HÖGST BUD. Björklunds begagnade skjorta gick för drygt 40 000 kronor. Foto: TRADERA

Det här såldes bäst på Tradera i Stockholm

Birk Borkasons kniv, Jan Björklunds begagnade skjorta eller Bianca Ingrosso som praktikant. Det här var det på auktionssajten Tradera som väckte störst intresse i Stockholm under 2018.

  • Publicerad 14:36, 9 jan 2019

I Stockholm landade den dyraste auktionen på 260 700 kronor. För den summan fick man Pernilla Wahlgrens dotter Bianca Ingrosso som praktikant på ett företag under en dag, något som leklandet Exploria i Norsborg plockade hem. Hon praktiserade på leklandet i november.

Det visar rapporten "Klubbat och klart" som sammanfattar vad som har fått störst intresse på auktionssajten under förra året.

Här är udda sakerna folk glömt i SL-trafiken

En annan auktion som gick bra var när Liberalernas partiledare Jan Björklund auktionerade ut sin blå skjorta, som han burit under hela valrörelsen. Det blev årets mest uppmärksammade budgivning, hade runt 100 000 besök och vanns av aktiemäklaren Kristjan Kullamägi från Stockholm som betalade hela på 42 000 kronor för den begagnade skjortan.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Slutligen fick Statens Försvarshistoriska Museums udda auktion med Birk Borkasons kniv från Ronja Rövardotter en stor publik med drygt 34 000 visningar.

De mest populära kategorierna på Tradera under 2018 var ”Kläder”, ”Barnkläder & Barnskor” samt ”Antikt & Design”