Årsta. Carolina Novoa från Högdalen hängde i Årsta den här eftermiddagen. Foto: Clarence Frenker

Det här vill ni läsa mer om i SöderortDirekt

Många bra tips och tankar kom in när vi mötte läsare i fredags. Under ett par timmar hängde vi i Årsta och Liljeholmen och delade ut tidningar.

  • Publicerad 15:40, 13 maj 2019

”Skriv mer om sånt som händer i området, som man kan delta i”. Det blir svaret hos många när SöderortDirekt frågar vad man vill läsa om i tidningen. I fredags förra veckan var vi ute och mötte läsare, delade ut tidningar och godis.
 
Syftet var att prata om vårt nya namn, SöderortDirekt (obs! samma redaktion och innehåll som tidigare) och ta in tips och idéer.

Mer om skola och lokal kultur fanns också med bland tipsen, och gärna recensioner av lokala restauranger, och ”fråga vad de tänker göra med det urtrista och fula Liljeholmstorget”. Någon nämnde de stora byggprojekten i Söderort, som vi ofta skriver om, och önskade ”red ut i faktarutor lite oftare vad det handlar om”. Någon ville att vi granskar de privata förskolorna.
 
En annan skickade med oss ”skriv inte en massa feature, det behövs inte, mer korta, raka nyheter om vårt område. Det gör ni jättebra.” Ytterligare en person sade ”det är bra blandning, jag läser hela tidningen varje vecka.”
 
Med andra ord, blandade kommentarer och himla trevligt! Mejla oss gärna och tipsa om saker att skriva om, på soderortdirekt@direktpress.se.

Liljeholmen. Yvonne Andersson jobbar i Liljeholmsområdet och läser tidningen varje vecka: "Bra att veta vad som händer i området" säger hon. Foto: Clarence Frenker