Hyresgästerna Vivianne Lönnberg, Bibi Deist och Lenor Holgersson tycker att städningen blivit bättre. Foto: Evelina Hertz

Diskhon ska fixas – efter 1,5 års väntan

Efter 1,5 år ska Vivianne Lönnberg, hyresgäst på Hässelgårdens seniorboende, äntligen få sin diskho fixad. Samtidigt ska servicen för hyresgästerna blir bättre.

  • Publicerad 06:26, 11 sep 2017

Problemet är att varje gång våra tekniker varit där så har diskhon fungerat.

I februari berättade vi om boende på Hässelgårdens seniorboende som tröttnat på fastighetsägaren Micasas dåliga underhåll. Bland annat hade hyresgästen Vivianne Lönnbergs diskho inte åtgärdats trots att hon felanmält det redan i januari 2016. Illaluktande lödder bubblade med jämna mellanrum upp i diskhon.

Trots att tekniker varit på plats under våren har diskhon fortfarande inte fixats.

– Våra tekniker har felsökt men inte hittat något problem och därför har det inte kunnat åtgärdas. Eftersom hyresgästen ändå fortsatt uppleva problemet skickade vi dit vår tekniska expert den 9 juni som rekommenderade att vi testar en stamspolning, säger Maria Mannerholm, VD på Micasa fastigheter.

Varför har det inte skett tidigare?

– Problemet är att varje gång våra tekniker varit där så har diskhon fungerat så de har inte sett det med egna ögon. I juni bokades stamspolningen till efter semestern, säger Maria Mannerholm.

Från den 1 oktober ska bostadshyresgästerna få en egen bostadsförvaltare som är separerad från lokalhyresgästerna – det vill säga Stockholms stad och privata företag som hyr av Micasa Fastigheter.

– Vi hoppas att hyresgästerna i våra seniorbostäder kommer att uppleva en förbättring av service och kommunikation när vår kundtjänst får förstärkning av bostadsförvaltningsenheten, säger Maria Mannerholm.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Nu visar SL upp nya t-banetåget

Nyheter SE FILMEN: Då ska det börja rulla på röda linjen Ny design, ny teknik, AC och förbättrad tillgänglighetsanpassning. Under tisdagen presenterade SL det nya C30-tåget. Vi är på plats i Norsborg.tisdag 19/6 11:45

Här lappas flest bilar i Västerort

Nyheter Se hela listan – gata för gata Åtta av gatorna på Västerorts topp 20-lista där flest får p-böter ligger i Vällingby. Även Björnsonsgatan i Blackeberg ligger i topp när det gäller bötfällda felparkeringar.tisdag 19/6 11:43