Huvudstadens just nu mest klickade hus på Hemnet. Foto: Wrede.se

Djursholmsvillan mest klickad i Stockholm

Sjöutsikt, sekelskiftescharm och åtta rum. Stans mest klickade hus i veckan ligger i Danderyd.

  • Publicerad 11:26, 21 feb 2018

"Klassisk villa från 1903 med sjöutsikt", så beskrivs villan i Djursholm som är veckans mest klickade hus i Stockholm på försäljningssajten Hemnet.

– Jag tror att det är för att det är ett väldigt vackert hus, att det är sjöutsikt ut över Värtan, ett byggår som många tycker om, säger Cecilia Theutenberg, mäklare på Wrede.

Huset ligger på Heimdalsvägen 2 i Djursholm och har en boarea på 303 kvadratmeter, med en biarea på 106 kvadratmeter. Åtta rum, varav fem sovrum, fördelade på tre plan, där ett är källare.

– Det är en väldigt bra adress. En väldigt lugn gata, det är inte så många som åker förbi och det är en hörntomt, säger Cecilia Theutenberg och fortsätter:

– Djursholm har mycket bra skolor, det är väldigt lockande och sedan är det ett vackert område. Det är ganska nära stan och tätt med kommunikationerna.

Har det varit mycket folk på visningen också?

– Vi har bara privatvisningar, men det är mycket folk absolut. Det är mest barnfamiljer skulle jag säga. Men det finns såklart några andra också, säger Cecilia Theutenberg.

Utgångspris på huset är 32 miljoner kronor, och kanske är det just det som också lockar folk att klicka på huset på nätet.

– Det tror jag det gör. Det kan man väl inte bortse från, säger Cecilia Theutenberg.

Enligt mäklaren har de påbörjat processen för försäljning, men det är fortfarande möjligt att lägga vantarna på huset.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Trafikolycka i Täby - en till sjukhus

Nyheter "Vi kommer utreda" En kvinna fördes till sjukhus tidigare under fredagen efter att ha blivit träffad av en backspegel från en lastbil. Händelsen inträffade i Täby Kyrkby.torsdag 21/6 15:10