DÖDSOLYCKA. Personen hamnade under tåget och omkom. Foto: Mostphotos

Dödsolycka vid Rissne station

En person hamnade på onsdagseftermiddagen under ett tunnelbanetåg vid Rissne station och omkom.

  • Publicerad 17:53, 6 sep 2017

Ambulans, polis och räddningstjänst fick larmet klockan 16.08. När man kom till platsen påträffades en avliden person under tåget.

Tunnelbanestationen utrymdes. Vid 18-tiden stod olyckståget fortfarande kvar på stationen. Det finns inga uppgifter om vad som orsakade olyckan.

Den omkomne var vid 18-tiden ännu inte identifierad.
 

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fler nyheter i Vi i Sundbyberg

Här byggs det flest hyresrätter

Nyheter Byggstarter under 2018 i Stockholms län Närmare 9 000 bostäder har planerad byggstart i Stockholms län i år. Men det råder stora skillnader mellan kommunerna hur mycket som blir hyresrätter respektive bostadsrätter, visar en ny rapport. I...lördag 23/6 13:40

Man misshandlad i Hallonbergen

Nyheter En man misshandlades svårt i Hallonbergens centrum tidigt på lördagsmorgonen.lördag 23/6 12:55

Trygghetsbil ska förhindra brott

Nyheter På onsdagen invigdes Sundbybergs stads nya trygghetsbil. Bilen bemannas av volontärer som ska förhindra brott och skapa gemenskap.onsdag 20/6 16:38