Foto: Wikimedia Commons

Drogad bilist hade amfetamin i bilen

Greps och anhölls av polisen.

  • Publicerad 10:15, 21 sep 2018

Centrala Enköping
Torsdag 20 september
Klockan 14.00
Narkotikabrott. Vid 14-tiden på torsdagen kontrollerade polisen en man på Långgatan i Enköping. Mannen, som är i 30-årsåldern, visade sig ha med sig narkotika.

Myranområdet, Enköping
Torsdag den 20 september
Klockan 16.00
Stöld. Vid 16-tiden grep polisen tre män vid Intersport. De tre männen, som är i 20-, 25- och 45-årsåldern, hade plockat på sig varor till ett värde av 2 500 kronor och sedan lämnat butiken. Männen är inte hemmahörande i Enköping.

Stockholmsvägen, Bålsta
Torsdagen den 20 september
Klockan 09.00
Narkotikabrott. Vid 09-tiden på torsdagen gjorde polisen en nykterhetskontroll på Stockholmsvägen i Bålsta. En bilförare, en man i 40-årsåldern, visade tecken på att vara narkotikapåverkad. När polisen sökte igenom bilen hittades dessutom en större mängd amfetamin. Mannen greps och anhölls därför. Han är hemmahörande i Stockholmsområdet.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Lokal Lucia är svår att rekrytera i år

Nyheter Uttagningen till Enköpings Lucia har startat. Den här gången har det dock varit svårt att hitta kandidater. – Det är få som söker, säger körledare 
Viktoria Strandberg.onsdag 17/10 15:00

Enköpingsbor kan få dricka Västeråsvatten i framtiden

Nyheter En vattenledning från Västerås föreslås för att säkra tillgången till dricksvatten i Enköping. Projektet beräknas kosta 565 miljoner kronor. – Kommunen växer snabbt, säger Mats Flodin (M).onsdag 17/10 13:03