Foto: Wikimedia Commons

Drogad bilist körde för fort

Stoppad av polis på E18.

  • Publicerad 09:27, 30 okt 2018

Munksundet
Måndag 29 oktober
Klockan 15.00
Inbrott. På måndagseftermiddagen kommer en boende hem till sin villa på Munksundet och upptäcker att det har varit inbrott. Gärningsmannen har tagit sin in genom ett fönster på baksidan av huset. Saker har stulits från villan, men det är i skrivande stund oklart exakt vad som saknas. Platsen är avspärrad för teknisk undersökning.

Grillby
Tisdag 30 oktober
Klockan 02.30
Drograttfylleri. Natten till tisdagen stoppar polisen en bil som kör för fort på E18 vid Grillby. Det visar sig att både föraren och en passagerare visar tecken på att vara narkotikapåverkade. Båda två, som är män i 25-årsåldern, får följa med på provtagning. Snabbtesten visar att båda har narkotika i sina kroppar. Ingen av männen är hemmahörande i Enköping.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

StockholmDirekt Comment Policy

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Please read our Comment Policy before commenting.

Örsundsbrobo får fängelse för smuggling

Nyheter En man i 25-årsåldern, boende i Örsundsbro, döms till tre års fängelse för narkotikasmuggling. Saken gäller två paket amfetamin som har skickats till mannen.måndag 19/11 16:25