Foto: Mostphotos

Droger, droger, droger – och en misshandel

Blåljusrapporten: Åtta drogbrott, en misshandel och en stulen barnvagn. Många noteringar, få brott som hamnar högt på straffskalan.

  • Publicerad 10:27, 12 jan 2020

Lördag ca 21.30

Sämskarbogatan, utomhus på gården

Misshandel.  Då två män i 25-årsåldern skulle träffas på Sämskarbogatan för att prata slutade det i misshandel. Den ene slog den andre i ansiktet flera gånger. Skadorna har dokumenterats.

Lördag ca kl 22:15

Boängsgatan

Drogbrott. En man i 25-åsåldern blev på lördagskvällen misstänkt för narkotikabrott: innehav och bruk.Polispatrullen som kontrollerade mannen beslagtog misstänkt narkotiskt preparat.

Lördag ca kl 20:38

Rombergsgatan

Drogbrott. En man i 25-åsåldern blev på lördagskvällen misstänkt för narkotikabrott innehav. Polispatrullen som kontrollerade mannen beslagtog misstänkt misstänkt hasch/cannabis.

Fredagen eller tidigare

Fannagatan

Stöld av bildel. Bakvingen på en silvergrå BMW E-39 stals under veckan, oklart när, men det upptäcktes och anmäldes på fredagen. Vid stölden blev det också skador på lacken.

Lördag ca kl 01:05

Kyrkogatan

Drogbrott. Två efterlysta och drogpåverkade män i 25-årsåldern påträffades av polis då en husrannsakan gjordes på Kyrkogatan under natten till lördagen. Narkotika beslagtogs och de är misstänkta för flera drogrelaterade brott.

Lördag ca 23:16

Enköpingsvägen, Örsundsbro

Drogbrott. En medelålders man vars bil stoppades av polis i Örsundsbro sent på lördagskvällen fick lämna ifrån sig sina bilnycklar då han blev misstänkt för drogbrott; innehav, drograttfylleri, brukande, grov olovlig körning samt brott mot läkemedelslagen. Droger och läkemedelsklassat preparat beslagtogs.

Lördag ca kl 18:50

Linbanegatan

Drogbrott. En kvinna i 40-årsåldern misstänks för narkotikabrott innehav och narkotikabrott bruk.

Fredag ca kl 20:06

Bergsgatan

Drogbrott. En man i 40-årsåldern är misstänkt för narkotikabrott innehav och narkotikabrott bruk. Polispatrullen som som kontrollerade mannen beslagtog 10 gram av vad som tros vara amfetamin. Även utrustning för hantering av narkotika påträffades

Lördag ca kl 03:30

Enköpingsvägen, Örsundsbro

Drogbrott. Sedan en personbil stoppats i Örsundsbro för kontroll blev en passagerare, en man i 25 –årsåldern misstänkt för narkotikabrott innehav och narkotikabrott bruk. Polispatrullen beslagtog misstänkt narkotiskt preparat.

Fredag ca kl 14:06

Enköping

Drogbrott. På fredagens eftermiddag blev en man i 25-årsåldern misstänkt för drograttfylleri och narkotikabrott, bruk. Han fick lämna ifrån sig körkortet direkt.

Oklart datum (anmält fredag)

Ormvråksgränd

Stöld i källare. En grå barnvagn av märket Emmaljunga har stulits ur ett barnvagnsförråd på Ormvråksgränd. Tidpunkten är okänd, men stölden upptäcktes på fredagen.

Fredag ca kl 22:00

Enköping

Drogbrott. När polis stoppade en personbil på fredagskvällen blev en passagerare i bilen, en man i 30-årsåldern, misstänkt för att ha använt narkotika.

Håll i mobiltelefonerna!

Nyheter En våg av mobiltelefonstölder tycks gå genom området. Under måndagen skedde tre liknande fall. – Vi undersöker möjligheten att stölderna kan ha ett samband, säger Åsa Bergfors på polisen.tisdag 2/6 10:23

Vittnen hindrade berusad man från att köra vidare

Nyheter En berusad bilist. Två drogpåverkade. En brand som aldrig utvecklades. Där är blåljusnyheterna från måndagen.tisdag 2/6 9:53