Jagas. En misstänkt drogpåverkad bilförare söks på Östermalm på onsdagsförmiddagen. Bilen har hittats övergiven på Djurgården. Foto: Mostphotos

Drogpåverkad bilförare jagas på Östermalm

Polisen har under förmiddagen haft ett sökpådrag efter en misstänkt drogpåverkad bilförare på Östermalm. Bilen har nu hittats övergiven på Djurgården.

  • Publicerad 10:27, 19 sep 2018

Sedan klockan 09.17 har polisen sökt efter en misstänkt drogpåverkad bilförare på Östermalm.

– Personen har smitit i en kontroll. Vi har nu en del bilar i området, säger Anders Bryngelsson vid Stockholmspolisens regionledningscentral.

Enligt vittnen i området ska en piketbil och en vanlig polisbil vid 10-tiden ha kört i hög hastighet med blåljus vid Gärdet mot Kaknäsområdet.

Strax efteråt påträffades den misstänktes bil övergiven på Djurgården. Föraren tros i samband med det ha flytt till fots.

En förundersökning har inletts angående grov vårdslöshet i trafik. Inga personer uppges ha skadats i samband med händelsen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Se filmen: Här lyser julbelysningen i City

Nyheter Trafikkontoret: "Det stämmer faktiskt" Nu är det julstämning i stan. Trafikkontoret har börjat sätta upp belysningen.tisdag 16/10 20:00