Jagas. En misstänkt drogpåverkad bilförare söks på Östermalm på onsdagsförmiddagen. Bilen har hittats övergiven på Djurgården. Foto: Mostphotos

Drogpåverkad bilförare jagas på Östermalm

Polisen har under förmiddagen haft ett sökpådrag efter en misstänkt drogpåverkad bilförare på Östermalm. Bilen har nu hittats övergiven på Djurgården.

  • Publicerad 10:27, 19 sep 2018

Sedan klockan 09.17 har polisen sökt efter en misstänkt drogpåverkad bilförare på Östermalm.

– Personen har smitit i en kontroll. Vi har nu en del bilar i området, säger Anders Bryngelsson vid Stockholmspolisens regionledningscentral.

Enligt vittnen i området ska en piketbil och en vanlig polisbil vid 10-tiden ha kört i hög hastighet med blåljus vid Gärdet mot Kaknäsområdet.

Strax efteråt påträffades den misstänktes bil övergiven på Djurgården. Föraren tros i samband med det ha flytt till fots.

En förundersökning har inletts angående grov vårdslöshet i trafik. Inga personer uppges ha skadats i samband med händelsen.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Här kan du fira lucia i Stockholm

Nyheter STOR LISTA: Luciatåg och andra lussefiranden i hela stan Den 13 december och dagarna kring lucia fylls Stockholms kyrkor av stämningsfulla luciafiranden. För den som vill se någonting annat är det klassiska luciatåget bjuds både soul och simning. Vi bjuder...söndag 9/12 8:50

Så får du julgranen att hålla länge

Nyheter Experten Anna Benson ger sina fem bästa tips för en perfekt julgran Granförsäljningen är i full gång i Stockholm. Men för att få din nyinköpta julgran att behålla barren mer än några dagar finns det en del saker att tänka på. Vi har pratat med granexperten Anna...söndag 9/12 8:00