Larm. Polisen fick dubbla larm om inbrott i dag. Foto: Sacharias Källdén

Dubbla bostadsinbrott i Vallentuna

Polisen har under dagen, i dag tisdag, fått in larm om två inbrott i Vallentuna.

  • Publicerad 17:16, 10 okt 2017

Klockan 12.47 i dag, tisdag, fick polisen in ett samtal om ett inbrott i Lindholmen i Vallentuna.

Fem minuter senare var det dags igen. Då kommer nästa larmsamtal om ett inbrott i Ormsta.

– Jag har bara uppgifter om att det är personer som observerat, när de kommit hem, att de ska ha haft inbrott, säger Åsa Wallentin, informatör på polisens ledningscentral.

Har inbrotten skett i dag under dagtid?

– Vi har i varje fall fått anmälan i dag, och det står inget om att personerna skulle ha varit bortresta, säger Åsa Wallentin.

Polisen åkte ut på det larm som kom från Lindholmen.

– Där fanns en uppgift om att uppgiftslämnaren hade sett flera personer lämna bostaden. Då har vi varit på plats, för då kan det finnas möjlighet att vi påträffar de här personerna, säger Åsa Wallentin.

Polisen skrev en anmälan på grov stöld genom inbrott. Det andra inbrottet hänvisades till att göra en anmälan via 11414.

Vad som stulits vid inbrotten har polisen i dagsläget inga uppgifter om.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Sjukhusen förbereder sig för fortsatt hetta

Nyheter Tar in extra kylaggregat Länets akutsjukhus förbereder sig för att hantera den ihållande värmeböljan. Bland annat genom att utrusta sjukhusens enheter med extra kylaggregat. "Om den här värmen fortsätter räknar vi med att vi...fredag 20/7 7:30

Kom till ”Sveriges bästa kommun” som nioåring

Nyheter Inför valet 2018: "Fem mandat är målet" Under sju veckor träffar vi affischnamnen för respektive parti i kommunfullmäktige i Danderyd. Vi bad politikern själv välja plats. Den här veckan träffar vi Carolin Robson (MP) på hennes nyfixade...fredag 6/7 12:15