E4-omläggning i Häggvik

Under två helger i november kommer Trafikverket att lägga om trafiken på E4 vid Häggvik för att flytta körfält. Trafikskyltar längs sträckan förvarnar för detta.

  • Publicerad 10:17, 9 nov 2017

Under två helger i november kommer Trafikverket att lägga om trafiken på E4 vid Häggvik för att flytta körfält. Trafikskyltar längs sträckan förvarnar för detta.

Den första sker natten mellan den 10 och 11 november. Då lägger Trafikverket om trafiken på E4:an i södergående riktning. Den andra sker natten mellan den 17 och 18 november. Då lägger de om trafiken i norrgående riktning.

Totalt handlar det om nio körfält som ska flyttas. Hastigheten sänks på den aktuella sträckan och trafikskyltar längs E4 kommer förvarna om omläggningen. 

Mer information finns på webbsidorna www.trafikverket.se och www.trafiken.nu.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fler nyheter i Vi i Sollentuna

Här byggs det flest hyresrätter

Nyheter Byggstarter under 2018 i Stockholms län Närmare 9 000 bostäder har planerad byggstart i Stockholms län i år. Men det råder stora skillnader mellan kommunerna hur mycket som blir hyresrätter respektive bostadsrätter, visar en ny rapport. I...lördag 23/6 13:40

Här kan du fira midsommar i Sollentuna

Nyheter Ska du fira midsommar i Sollentuna? Dessa firanden kan du välja på här och i närliggande kommuner.onsdag 20/6 14:14

Varmvattenbassäng hetare än någonsin

Nyheter Frågan om huruvida Sollentuna ska ha en varmvattenbassäng eller inte har förvandlats till en lokal valfråga. Nu ger sig Kristdemokraterna in i debatten. De vill utreda om en ny rehabbassäng kan...onsdag 20/6 13:40