Bytt jobb. Efter 34 år på Granngården har Carina Svanström bytt jobb. Foto: Bengt ­Johansson

Efter 34 år bytte Carina sitt jobb

– En hisnande känsla. Så beskriver Carina Svanström hur det var att byta jobb efter 34 år, från Granngården till Swedol.

  • Publicerad 15:09, 6 jun 2019

Carina Svanström var tonåring när hon började på Lantmännen.

Det företaget har bytt namn flera gånger, men hon har blivit kvar genom namnbyten och lokalbyte. Tills nu.

– Det var väl dags, jag har trivts väldigt bra, annars blir man inte kvar i 34 år, men nu kom den här möjligheten, säger hon.

Möjligheten – det var järnhandelsföretaget Swedol som byggde nytt i Enköping och för en knapp månad sedan öppnade i Enköping och sökte en butikschef.

– Det var lite sentimentalt att sluta, att lämna kollegorna där – men jag har nya fantastiska kollegor här och det är väldigt roligt att så många kunder handlar på båda ställena, säger Carina Svanström.

Swedol säljer huvudsakligen till företag, men även till privatpersoner.

– På Granngården kunde jag minsta lilla pryl eller siffra, här är allt nytt. Nya system att jobba i, nya varor som jag fortfarande håller på och lär mig allt om.

Det strömmar ljuv musik ur Bringelands lada

Nyheter En lada i Västra Vällinge utanför Enköping har blivit ett ljus i en annars nattsvart konsertbransch. Sedan några månader tillbaka har Cultureaid strömmat livekonserter via sin facebook-sida med...torsdag 4/6 7:44

Blåljusnyheter: Kvinna biten av hund under stadspromenad

Nyheter När två kvinnor var på promenad i Enköping blev den yngre av dem biten i handen av en för dem okänd hund, vars ägare stod intill. Dessutom har onyktra kört bil – till och med lastbil! – och utemöbler...onsdag 3/6 9:53