Efter dramat på E18: Hunden Adrienne återfunnen

Mellan Djursholms Ösby och Mörby lyckades två försiktiga personer närma sig den skygga greyhounden Adrienne.

  • Publicerad 10:23, 11 dec 2018

Klockan var nio på morgonen när greyhounden Adrienne slet sig och rusade ut på E18. Efter det var det en lång dag för matte Marie Wiklander. Hon körde runt i Danderyd hela dagen och varvade det med att läsa och skriva i den chatgrupp som bildats.

Adriennes förra ägare Malin Norman bor i Göteborg och hade packat bilen för att köra till Danderyd för att hjälpa till att leta.

Men runt åtta kom meddelanden från en kvinna med egen hund och en man, som sett Adrienne i korsningen Frejavägen och Drottstigen.

– Jag ser på chatten att de skriver ”jag ser henne”, jag bara gud det är inte sant! Ta det bara försiktigt så att hon inte vänder och drar, säger Malin Norman.

Hon säger att det var fantastiskt att följa dramat på chatten, ”nu är vi en meter ifrån”, och så vidare.

Klockan 20.19 lyckas kvinnan i Danderyd få tag på kopplet. Mannen skriver ”Vi har henne!” på chatten.

– Det var som bara allting bara släppte, alla kanalerna i ansiktet, tårar och näsa bara öppnades, beskriver Malin Norman.

LÄS OCKSÅ: Hunden Adrienne sprang lös på E18

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Äldreboendets nya medarbetare: Robotsälen

Nyheter "Om du är mjuk och klappar den så ger den ifrån sig fina ljud" Gos med robotsäl och en virtuell cykeltur i de boendes gamla kvarter. Det är två av de tekniska metoder som ska öka livskvaliteten för de äldre på Attundagården.fredag 22/3 15:58

De bor — i ett växthus

Nyheter Naturhuset i Brottby som lagrar energi 145 kvadratmeter inomhusyta och 275 kvadratmeter utomhus. Ja, så stort blir det när man bor i ett växthus. Kanske har du sett familjen Wallentinus-Pettersson spektakulära boende i Sundby, Brottby?...fredag 22/3 15:36