Efter dramat på E18: Hunden Adrienne återfunnen

Mellan Djursholms Ösby och Mörby lyckades två försiktiga personer närma sig den skygga greyhounden Adrienne.

  • Publicerad 10:23, 11 dec 2018

Klockan var nio på morgonen när greyhounden Adrienne slet sig och rusade ut på E18. Efter det var det en lång dag för matte Marie Wiklander. Hon körde runt i Danderyd hela dagen och varvade det med att läsa och skriva i den chatgrupp som bildats.

Adriennes förra ägare Malin Norman bor i Göteborg och hade packat bilen för att köra till Danderyd för att hjälpa till att leta.

Men runt åtta kom meddelanden från en kvinna med egen hund och en man, som sett Adrienne i korsningen Frejavägen och Drottstigen.

– Jag ser på chatten att de skriver ”jag ser henne”, jag bara gud det är inte sant! Ta det bara försiktigt så att hon inte vänder och drar, säger Malin Norman.

Hon säger att det var fantastiskt att följa dramat på chatten, ”nu är vi en meter ifrån”, och så vidare.

Klockan 20.19 lyckas kvinnan i Danderyd få tag på kopplet. Mannen skriver ”Vi har henne!” på chatten.

– Det var som bara allting bara släppte, alla kanalerna i ansiktet, tårar och näsa bara öppnades, beskriver Malin Norman.

LÄS OCKSÅ: Hunden Adrienne sprang lös på E18

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Förslaget: Byt namn på lokalpolisområde Täby

Nyheter "Ska attrahera samtliga kommuner" Både polisen och Vallentuna kommun ställer sig positiva till ett namnbyte av lokalpolisområde Täby. "Vår ambition är att namnet ska attrahera samtliga kommuner", säger polisen Per Åkermark.tisdag 22/1 16:35

Dörrar på Roslagsbanan avstängda

Nyheter Ställer till problem för barnvagnar och rullstolsburna SL har tekniska problem med Roslagsbanans mittendörrar, som inte fungerar. Något som ställer till det för de resenärer som behöver använda sig av ingången i markplan.tisdag 22/1 11:19