Efter dramat på E18: Hunden Adrienne återfunnen

Mellan Djursholms Ösby och Mörby lyckades två försiktiga personer närma sig den skygga greyhounden Adrienne.

  • Publicerad 10:23, 11 dec 2018

Klockan var nio på morgonen när greyhounden Adrienne slet sig och rusade ut på E18. Efter det var det en lång dag för matte Marie Wiklander. Hon körde runt i Danderyd hela dagen och varvade det med att läsa och skriva i den chatgrupp som bildats.

Adriennes förra ägare Malin Norman bor i Göteborg och hade packat bilen för att köra till Danderyd för att hjälpa till att leta.

Men runt åtta kom meddelanden från en kvinna med egen hund och en man, som sett Adrienne i korsningen Frejavägen och Drottstigen.

– Jag ser på chatten att de skriver ”jag ser henne”, jag bara gud det är inte sant! Ta det bara försiktigt så att hon inte vänder och drar, säger Malin Norman.

Hon säger att det var fantastiskt att följa dramat på chatten, ”nu är vi en meter ifrån”, och så vidare.

Klockan 20.19 lyckas kvinnan i Danderyd få tag på kopplet. Mannen skriver ”Vi har henne!” på chatten.

– Det var som bara allting bara släppte, alla kanalerna i ansiktet, tårar och näsa bara öppnades, beskriver Malin Norman.

LÄS OCKSÅ: Hunden Adrienne sprang lös på E18

QUIZ: Hur bra koll har du på rondellerna i Norrort?

Nyheter ✓Platserna ✓Stilarna ✓Reglerna ✓Byggprojekten Ska du ut och köra i Norrortstrafiken kan du knappast undgå dem – rondellerna. Men vad har du lagt på minnet om dem? Minst fem rätt, annars får du ta bussen istället!fredag 14/6 16:59

Häng med en timme på playan i Näsaäng

Nyheter Vi tog tempen på Täbybadarna Häng på en timme på beachen! I vår artikelserie ”En timme i” hänger vi runt i en timme och fångar det som händer. Den här gången landade vi i Näsaäng och träffade badande barn och kitesurfare.fredag 14/6 16:53
Stockholm Direkt