Prideflaggan vajar på hög höjd i Bagis. Foto: Stockholmdirekt

Efter hatet: Stor prideflagga vajar i Bagis

I november riktades upprepade gånger hat och hot mot Pride i Bagarmossen. Nu har en prideflagga satts upp i närheten av centrum.

  • Publicerad 11:37, 6 dec 2017

Fönster som prytts med Prideflaggan krossades, en regnbågsfärgad lekstuga utsattes för vandalisering och hat- och hotfulla budskap som "testa oss Pride" och "fuck Pride"  sprejades på byggnader i Bagarmossen.

StockholmDirekt skrev om hatet mot Pride, som ledde till en polisanmälan som dock lades ner i slutet av november.

Men Bagisborna verkar inte ha låtit sig skrämmas, nu vajar en prideflagga på hög höjd i närheten av centrum.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Bränderna i Nackareservatet helt släckta

Nyheter Började brinna igen i går Den senaste veckan har det brunnit flera gånger i samma område i Nackareservatets södra delar. Så sent som i går kallades räddningstjänsten till platsen. Under måndagsmorgonen bedömdes dock även...måndag 23/7 10:44

Här kan Stockholm få nya badplatser

Nyheter Fyra nya kommunala bad är på gång För ett år sedan efterlyste staden förslag på nya badplatser i Stockholm via StockholmDirekt. Nu utreds fyra platser.måndag 23/7 7:30