Larm. Polis åkte till platsen och misstänker nu rattfylla. Foto: Sacharias Källdén

Efter mc-olyckan i Brottby - anmälan om rattfylleri

Efter olyckan mellan en mc-förare och en bilist i Brottby i går misstänker polisen att en av förarna var påverkad.

  • Publicerad 14:49, 16 aug 2017

Tidigare i dag skrev Vallentuna Nyheter om en olycka mellan en mc-förare och bilist, som skett på måndagskvällen strax innan åtta på Rumsättravägen i Brottby. Två brandbilar, ambulans och en polispatrull åkte till platsen.

LÄS MER: Mc-förare till sjukhus efter olycka i Brottby

I samband med detta har polisen upprättat en anmälan om rattfylla.

– Det är helt enkelt så att en patrull åkte till platsen med anledning av den här olyckan. Den brottsrubriceringen som upprättades är rattfylleri, eftersom att man misstänker att mc-föraren haft narkotika i blodet under färden, säger Anna Westberg, informatör på polisens ledningscentral.

"Placerad mitt på vägen"

– Och vårdlöshet i trafik, eftersom att han framfört fordonet i hög hastighet och varit placerad mitt på vägen över krönet, vilket har lett till att han krockade med den mötande personbilen. I samband med det här voltade mc:n och körde av vägen, säger Anna Westberg, informatör på polisens ledningscentral.

Mc-föraren fördes till sjukhus och enligt polisen ska det röra sig om arm- och benbrott.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Vallentuna är stadsbornas odlingsoas

Nyheter "Gräver och tar ett glas tillsammans" Till vardags bor de i stan – men på våren är det Lövsättra fritidsby i Vallentuna som gäller för Kikki Svanbäck, Ingrid Andersson och Ingegerd Spjälkeby. Här berättar de om odlingen och...fredag 18/5 17:26